Zakelijk

Restaurant Noflik - Langwar


Gelegen in het centrum van Langweer, aan het karakteristieke straatje de Buorren, treffen we het prachtige monumentale pand (anno 1766) van Restaurant Noflik. Om meer mogelijkheden te creëren voor hun gasten, hebben Ap en Yvon in 2013 besloten om hun huidige pand uit te breiden. Dit hebben ze kunnen realiseren door het pand van de naastgelegen drogisterij, bij hun huidige pand te betrekken. Het restaurant heeft er flink wat vierkante meters bij gekregen, maar het vertrouwde huiskamergevoel is nog steeds volop aanwezig.

Ap en Yvon  – In 2013 hebben wij Bouwkundig Bureau Haverkamp benaderd voor de uitbreiding van ons restaurant. Wij hadden de wens om het naastgelegen pand van de drogisterij, bij ons huidige pand te betrekken. Om dit te kunnen realiseren heeft Haverkamp onze wensen uitgewerkt en ons begeleid in het volledige traject.

Wij hebben het contact met Bouwkundig Bureau Haverkamp als erg prettig ervaren. Haverkamp komt erg professioneel over en heeft daarnaast ook oog voor persoonlijke aandacht. Gedurende het traject zijn we tegen een aantal punten aangelopen, maar deze hebben we in samenwerking met Haverkamp goed op kunnen lossen.

In november 2014 hebben wij het restaurant officieel geopend en wij zijn nog steeds zeer tevreden met het eindresultaat!

Meer zakelijke projecten