Ons profiel
Waarom we doen
wat we doen


Historie

Bouwkundig Bureau Haverkamp


In 1996 hebben André en Hannie Haverkamp de fundering van ons familiebedrijf gelegd. Ons bedrijf werd gestart vanuit een bouwkeet van 100 vierkante meter(!), die naast de woning van André en Hannie stond. Toen het aantal opdrachten gestaag groeide, wisten steeds meer opdrachtgevers de weg naar ons kantoor aan de Heide in Sint Nicolaasga te vinden. Ons bedrijf, dat toen nog bekend stond onder de naam “Bouwkundig reken- en tekenbureau André Haverkamp”, groeide in vijf jaar uit tot een begrip in de regio.

De vraag werd groter, ons team werd uitgebreid en we realiseerden ons dat we langzamerhand uit onze vertrouwde bouwkeet aan het groeien waren. In 2001 maakte onze bouwkeet dan ook plaats voor een toonaangevend pand aan de Tsjûkemarwei in St. Nicolaasga. Een pand dat met passie en toewijding is ontworpen door André Haverkamp zelf.
 
In de daaropvolgende jaren bleef ons team hard werken aan de toekomst van “Bouwkundig reken- en tekenbureau André Haverkamp”. In 2006 was het tijd voor de volgende stap. Het startsein voor een nieuwe bedrijfsvorm werd gegeven en daarmee werd Bouwkundig Bureau Haverkamp een feit.
 
Het 20 jarig jubileum van ons bedrijf in 2016, was voor ons een goede aanleiding om te bouwen aan ons eigen toekomstperspectief. Het startschot van deze impuls is gegeven door de presentatie van een nieuwe, frisse huisstijl van Bouwkundig Bureau Haverkamp en het uiteenzetten van concrete plannen voor de toekomst. Jacob Haverkamp, zoon van André en Hannie, is al geruime tijd actief binnen ons bedrijf en speelt een belangrijke rol als bedrijfsopvolger. Met zijn komst krijgt een nieuwe generatie bouwers de kans een stempel te drukken op de toekomst van Bouwkundig Bureau Haverkamp én op de bouwwensen van onze opdrachtgevers.

 

Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.bbhaverkamp.nl/over-ons/historie