fbpx

Ondernemen met oog op de toekomst

Als ondernemer heb je behoefte aan praktisch advies. Je wilt je bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk indelen en een optimale werkomgeving creëren. Dat hier flinke kosten tegenover staan is bekend. Als ondernemer wil je exact weten waar elke euro in wordt geïnvesteerd, voordat de eerste schep de grond in gaat. Met onze kennis en ervaring begeleiden wij ambitieuze ondernemers tijdens de bouw aan hun toekomst.

Goede huisvesting is onmisbaar in de bedrijfsvoering

BEDRIJVENTERREIN DE EKERS

|

JOURE

Zakelijke projecten

Testimonial

“Het eindresultaat was nog mooier dan ik zelf verwacht had en dan iedereen verwacht had”

Jopie Dragt – Dragt Houtkonstruktie b.v.

Wij staan voor

Effectief ontwerp

Je bedrijfspand draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf. We vinden het belangrijk dat je bedrijfspand aansluit bij de bedrijfsvoering. Dus functioneel waar mogelijk en uitstraling waar nodig.

Inzicht in de totale investing

Bij de bouw of verbouwing van je bedrijfspand komen ingrijpende financiële beslissingen kijken. Wij geven in een vroeg stadium inzicht in je totale investering, en dat gaat verder dan de bouwkosten.

Onafhankelijk en ervaren advies

Wij zijn onafhankelijk, hierdoor blijf je als ondernemer zelf in control en hoef je niet in een vroeg stadium verplichtingen aan te gaan. Ons advies is alleen gericht op de toekomst van jouw bedrijf.

Project in 4 stappen

1: Ontwerpen
2: Vergunningen
3: Werktekeningen
4: Bouwen

Een selectie van projecten

Kostencalculator downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken de kostencalculator in jouw mail.