fbpx

Bedrijfsverzamel-gebouw de Jong

Gelegen aan de toegangsweg van Sint Nicolaasga, biedt het bedrijfsverzamelgebouw van Simon en Machtelt ruimte aan ondernemers uit diverse branches. Door de groeiende vraag aan ruimte, bouwen Simon en Machtelt letterlijk aan de toekomst. Het bestaande gebouw met aanpandige woning is in 3 fases gerealiseerd. Inmiddels liggen ook de plannen voor fase 4 op tafel.

Simon en Machtelt – In 2000 hebben wij besloten om onze bedrijfsruimte met aanpandige woning te vestigen aan de rand van Sint Nicolaasga. Onze kavel heeft een centrale ligging, is goed bereikbaar en heeft een mooie zichtlocatie aan de Tsjûkemarwei. In 2007 zijn we gestart met de bouw van Fase 2, de uitbreiding van onze bedrijfsruimte met kantoorunits. Tevens ontstond er door gezinsuitbreiding behoefte aan meer leefruimte in onze woning. Met die reden hebben wij er eveneens voor gekozen om een extra ruimte bij onze woning aan te bouwen.

Om dit alles te kunnen realiseren hebben wij samengewerkt met diverse partijen. Een architect heeft de ontwerpen gemaakt. Bouwkundig Bureau Haverkamp heeft gezorgd voor de technische uitwerking en het proces rondom de vergunningen. De keus voor Haverkamp was snel gemaakt, aangezien zij op nog geen 100 meter van onze locatie zijn gevestigd.

Wij hebben de samenwerking met Haverkamp als erg prettig ervaren. Zij hebben ons project vanuit praktisch oogpunt bekeken, denken mee en hebben ervoor gezorgd dat al onze wensen konden worden gerealiseerd. Onder andere de procedures met de gemeente en de coördinatie van de aanbesteding zijn correct verlopen.

Wij zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat. Ondanks dat wij in meerdere fases bouwen, blijft het gebouw een eenheid. Momenteel zijn wij druk met de uitbreidingsplannen voor een nieuwe showroom. Uiteraard schakelen wij ook voor dit project het advies en de deskundigheid van Bouwkundig Bureau Haverkamp in!

Meer weten over dit project?

Meer projecten

Kostencalculator downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken de kostencalculator in jouw mail.