fbpx

Breimer’s Bakkerij

Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, had Breimer’s Bakkerij de wens om hun bestaande pand uit te breiden. Hiervoor hebben zij het naastgelegen pand aangekocht, die zij vervolgens bij de bakkerswinkel konden betrekken. De verbinding van de twee panden is ruim een meter achter de bestaande gevels gemaakt, zodat de bestaande gevels in tact konden blijven. De nieuwe glazen pui met luifels, zorgt nu voor een passend geheel. De muur tussen de twee panden is grotendeels verwijderd en het interieur is samengevoegd tot een grote ruimte. Hier zijn nu zowel de croissanterie, als de toonbanken van de bakkerswinkel te vinden.

Meer weten over dit project?

Meer projecten

Wij zoeken een nieuwe collega!

Kostencalculator downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken de kostencalculator in jouw mail.