fbpx

Nieuwbouw vakantiewoning in Langweer

In het prachtige landschap, aan de rand van de Langwarder Wielen, treffen we de karakteristieke vakantiewoning van de familie Egeler. De woning biedt de familie een plek waar ze kunnen genieten van de omgeving en waar ze de drukte van de stad even achter zich kunnen laten.

Michiel & Vera Egeler – Op het moment dat de plannen voor onze vakantiewoning vorm begonnen te krijgen, zijn wij op zoek gegaan naar de juiste partij voor de bouwbegeleiding. Wij woonden zelf niet om de hoek en vonden het erg belangrijk dat er continue iemand beschikbaar was om de bouw nauwgezet te volgen. Mede omdat Bouwkundig Bureau Haverkamp op 10 minuten afstand van de bouw is gevestigd en wij een goed gevoel hadden bij het team, waren wij er al vrij snel over uit dat Haverkamp de directievoering voor ons mocht verzorgen.

Gedurende het proces zijn wij een drietal keer aanwezig geweest, om ter plaatse de zaken door te nemen. Tijdens deze momenten hebben wij onze wensen uitvoerig besproken en hebben wij alles tot in het kleinste detail in het bestek laten zetten. Mede doordat het bestek zo strak geschreven was, zijn wij naderhand niet meer voor grote verassingen in het meer- en minderwerk komen te staan.

Zowel tijdens het opstellen van het bestek, als tijdens de bouw, hebben wij wekelijks contact gehad met het team van Bouwkundig Bureau Haverkamp. Wij hebben de samenwerking als erg plezierig ervaren. Het team beschikt over de juiste kennis en heeft oog voor details.

Sinds de oplevering van onze woning in april 2015, zijn wij regelmatig in Langweer te vinden. Het huis is geweldig en we zijn erg blij met het eindresultaat. Als iemand ons zou vertellen dat ze plannen hebben voor een eventuele (ver)bouw, zouden wij ze zonder enige twijfel doorsturen naar Bouwkundig Bureau Haverkamp.

Meer weten over dit project?

Meer projecten

Kostencalculator downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken de kostencalculator in jouw mail.