fbpx

Uitbreiding woning in Sint Nicolaasga

Midden in het hart van Sint Nicolaasga, gelegen aan de Schoolstraat, vinden we de elegante woning van Hendricus en Marike. In 2014 ontstond bij Hendricus en Marike de behoefte aan meer ruimte op de beneden verdieping van de woning. Niet veel later hebben zij hun plannen in werking gezet en inmiddels genieten ze samen met hun kinderen al 2 jaar van de extra ruimte die in hun woning is gecreëerd.

Hendricus & Marike – Extra leefruimte op de beneden verdieping en zicht op onze achtertuin vanuit de woonkamer. Dit waren de wensen die steeds weer opnieuw aan onze keukentafel besproken werden. Dat we deze nu samen met Bouwkundig Bureau Haverkamp hebben kunnen realiseren, is super!

Dat wij juist Haverkamp voor onze uitbreidingsplannen hebben ingeschakeld is niet voor niets. Wij zijn bekend met het team en met het vakkundige werk dat zij leveren. Kortom het voelde gelijk vertrouwd. Wij hebben onze wensen uitgesproken, waarna Haverkamp diverse opties voor ons heeft opgesteld. Uiteindelijk hebben we van alle opties diverse onderdelen samengevoegd in één definitief ontwerp.

Gezonde spanning was aanwezig toen de bouw in maart 2014 van start ging. Voorafgaand hadden we besloten om alleen de uitbreiding te laten bouwen. Echter hebben wij er gaande weg toch voor gekozen om ook de bestaande houten vloer te verwijderen en een nieuwe vloer te laten storten.

In augustus 2014 werd de verbouw afgerond en we zijn heel blij met het eindresultaat, het is echt super! De aanbouw past perfect bij het oudere gedeelte van de woning. Het deskundige advies van Haverkamp heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Meer weten over dit project?

Meer projecten

Kostencalculator downloaden

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt binnen enkele ogenblikken de kostencalculator in jouw mail.