voor aannemers zijn wij de
Virtuele bouwpartner


voor aannemers zijn wij de
Virtuele bouwpartner


voor aannemers zijn wij de
Virtuele bouwpartner


VIRTUELE BOUWPARTNER VOOR PROJECTEN VAN ALLE SOORTEN EN MATEN

Virtuele bouwpartner


Wij zorgen dat dat jullie bouwprojecten soepel verlopen. Dit doen we niet op de bouwplaats zelf, maar van achter de schermen bereiden onze specialisten jullie bouwprojecten voor.

Voor architecten, aannemers en ontwikkelaars zijn wij de bouwpartner die ondersteuning bied bij de voorbereiding van de bouw. Zo kunnen wij ondersteuning bieden bij het maken van VO en DO tekeningen, het verkrijgen van vergunningen tot het uit handen nemen van de volledige werkvoorbereiding en bouwbegeleiding. Dit doen wij voor projecten van alle soorten en maten.

Lees verder

BIM


Werken met een 3D BIM biedt de mogelijkheid om een project efficiënter, beter en sneller voor te bereiden. Het is een manier van werken waarbij door het toepassen van intelligente software een transparante werkwijze wordt ondersteund, van schetsontwerp tot en met de onderhoudsfase. De architect, constructeur, installateur, aannemer en leveranciers maken samen gebruik van actuele, eenduidige informatie en tekeningen.

Wij produceren bruikbare 3D gebouwmodellen voor ieder doel. Wij kunnen deze modellen maken op basis van een pointcloud om de exacte maatvoering van een bestaand gebouw te controleren. Het gebouwmodel is het ultieme middel om vooraf bouwfouten te signaleren en te voorkomen. Tevens kunnen we het gebouwmodel gebruiken om aspectmodellen van leveranciers te controleren.

Lees verder

BOUWKUNDIG BUREAU HAVERKAMP: AL 20 JAAR EEN BEGRIP...
De voordelen van BIM
voor u binnen handbereik

Contact opnemen

Projecten


Wij werken aan projecten van alle soorten en maten. Zo werken wij o.a. aan seriematige- en indiviuele- woningbouw, appartenmentencomplexen, bedrijfshallen, kantoren, winkels, restaurants, hotels, en stallen.

Wij kunnen alle facetten van de bouwvoorbereiding uit handen nemen. Meestal bestaan onze projecten uit een combinatie van het maken van de ontwerptekeningen, vergunningen, werkvoorbereiding en bouwbegeleiding.

Bekijk onze projecten
Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.bbhaverkamp.nl/aannemers