Aannemers
BIM


Aannemers
BIM


Aannemers
BIM


DE VOORDELEN VAN 3B BIM VOOR IEDERE AANNEMER BINNEN HANDBEREIK

Modelleren


BIM is zeker niet alleen voor de aller grootste projecten, projecten in alle soorten en maten kunnen wij modelleren. Samen kunnen we het doel van het BIM model bepalen en uitwerken. De modellen bouwen we op basis van een projectgebonden BIM protocol of onze eigen bureaustandaard.

Pointcloud


Om een goede basis te leggen voor een BIM van een bestaand gebouw kunnen we deze digitaal inmeten. Vervolgens kunnen we deze meetgegevens importeren en verwerken in een maatzuiver model. Want een goede basis is het halve werk.

Clashcontrole


Door diverse aspectmodellen van leveranciers over elkaar heen te zetten en met elkaar te vergelijken kun je fouten voorkomen. We signaleren direct wanneer de staalconstructie bijvoorbeeld het installatiewerk of HSB elementen doorkruist. Door bouwfouten in een vroeg stadium te signaleren wordt zowel de bouwtijd en de kostprijs gereduceerd.

2D Autocad output


Het grote voordeel van BIM is dat je door de 3D opzet, inzicht in het gebouw krijgt. Als je bedrijf echter is ingericht op werken met 2D tekeningen, dan bieden wij je de mogelijkheid hier toch de vruchten van te plukken. Wij kunnen de werkvoorbereiding volledig 3D voor je uitvoeren, en vervolgens 2D werktekeningen rechtstreeks uit het BIM model halen. 

BOUWKUNDIG BUREAU HAVERKAMP: AL 20 JAAR EEN BEGRIP...
De voordelen van BIM
voor u binnen handbereik

Contact opnemen
Deel ons op
of
kopiëer onderstaande link

https://www.bbhaverkamp.nl/aannemers/bim